Prijzen

Portret

De prijs is afhankelijk van het formaat. Prijsindicatie: vanaf 1500 euro incl. BTW voor een portret van 30 bij 40 centimeter op linnendoek in acryl- en/of olieverf. Het formaat varieert in overleg met u. Factoren die een rol kunnen spelen bij de formaatkeuze zijn de uitstraling van de te portretteren persoon, de plaatsbaarheid en de kosten voor u. Houdt u s.v.p. rekening met een wachttijd van enkele maanden. Elisabeth werkt bij portretopdrachten met een standaard verkoopcontract, welke u via onderstaande link kunt downloaden en inzien.
Kunstenaars en co

Vrij werk

Prijsindicatie voor vrij werk op doek: vanaf 600 euro incl. BTW
Prijsindicatie van vrij werk op papier: vanaf 120 euro incl. BTW
Neemt u s.v.p. contact op met Elisabeth voor de prijzen van de werken op deze site die uw interesse hebben. Natuurlijk bent u van harte welkom om in het atelier beschikbaar werk te bekijken.

Foto's

Een foto wordt door Elisabeth maximaal 100 keer afgedrukt voor verkoop. U krijgt de foto van uw keuze door Elisabeth met de hand gesigneerd en genummerd aangeleverd.

De basisprijs van de foto is 120 euro incl. BTW en het regelen van de professionele afdruk. Let op: daar komen voor u bij de afdrukkosten met BTW en eventuele verzendkosten.

De afdrukkosten hangen af van het formaat en het materiaal. Welk formaat en materiaal wenst u en wat is mogelijk gezien de resolutie en het formaat van het fotobestand?